2begreat KIMKim Tange, Partner

letterkim@2begreat.dk

telephone_blue2859 0598

 untitledMød Kim på LinkedIn

Hvor unik er jeres forretningsmodel? Kim Tange har arbejdet med forretningsudvikling, som direktør, bestyrelsesmedlem, salgschef, sælger, KAM`er, rådgiver og underviser siden 1988, i den private og offentlige sektor. Konsulent og rådgiver for SMV til meget store internationale virksomheder. Rådgivet mere end 1.000 virksomheder gennem tiden

Gennemført efteruddannelse, rådgivning, salgscoaching, sambesøg med mere end 1.500 sælgere, KAM`ere, SAM`ere, salgschefer og salgsdirektører, med det ene formål at øge værdien for kunderne og virksomhedens salg og indtjening. Gennemført foredrag & workshops for over 2.000 direktører og ledere.

Arbejder i dag med rådgivning omkring forretningsudvikling, forretningsmodeller, organisationsudvikling, strategiudvikling og strategiimplementering, bestyrelsesuddannelse og kapitalfremskaffelse samt salg og køb af virksomheder. Bestyrelsesmedlem i flere virksomhedsbestyrelser. Deltager i en række erhvervsnetværk.

25 års ledelses- & salgserfaring, hvor jeg gennem alle årene har arbejdet med rådgivnings og undervisningsopgaver i private og offentlige organisationer inden for strategi-, ledelses-, salgs- & forretningsudvikling. Medforfatter til flere bøger inden for ledelse og salg, og har skrevet og skriver artikler til Børsens Salgslederhåndbog.

HA fra Handelshøjskolen i Århus, uddannet assessor i Business Excellence modellen, Erhvervspædagogisk Diplomuddannelse samt certificeringer i en række forskellige ledelses og profil værktøjer som f.eks. Situationsbestemt Ledelse, Extended DISC, Coach Uddannelse m.m.