2begreat FransFrans G. Laursen, Partner

letterfrans@2begreat.dk

telephone_blue2620 4488

untitled Mød Frans på LinkedIn

Min intention er at bidrage til at gøre dig, dine medarbejdere, din afdeling eller organisation “Great” – skabe fantastiske resultater.
Strategiudvikling – og implementering, forretningsudvikling og innovation, måske udvikling af dit team til at blive High Performing (etablere en vinderkultur) eller træning og udvikling af dine salgs- og/eller service medarbejdere. Alt sammen fra et nutidigt og fremtidsorienteret perspektiv, som mere handler om leadership end micromanagement. Metoder spænder fra facilitering af workshops, undervisning kombineret med praktisk træning, coaching og sparring samt foredrag.

Jeg er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus 1988 og har siden arbejdet professionelt med salg, ledelse, forretningsudvikling samt udvikling og motivation af mennesker og teams.

Min praktiske erfaring indenfor salg, salgsledelse samt strategi- og forretningsudvikling er dyb og bred via 13 års erfaring (i Danmark og Schweiz) som sælger, Account Manager, salgschef, salgsdirektør og divisionsdirektør, primært i IT- og konsulentvirksomheder med salg til B2B markedet. Efterfølgende er erfaringerne anvendt – siden 2002 – som konsulent med fokus på: Business, Coaching/Rådgivning indenfor strategiudvikling og strategiimplementering, organisationsudvikling, ledelse og salg, Executive, Coaching/Rådgivning, Udvikling af High Performing Teams & Culture, Uddannelsesforløb indenfor salg og salgsledelse samt product management Business Innnovation.

Jeg er ICC og ICF certificeret coach og uddannet Team Coach og Holistic Coach (spirituel coaching) samt Certificeret i Extended DiSC.

Min fritid bruger jeg en stor del af med min livsledsager, Pia, vores 2 hunde iklædt motorsav og en gammel Ferguson traktor anno 1949 i vores lille skov i en slags “meditativ tilstand”. Eller måske jeg er mere traditionel mand og hepper heftigt på AGF i superligaen i fodbold eller ser NFL. Eller måske jeg læser den nyeste bog om ledelse, spiritualitet eller Inkaernes og Mayaernes livsopfattelse….