Eksempler på opgaver, vi har hjulpet vores kunder med

Flere muligheder og bedre rådgivning hos Dyrlæge og Ko

Dyrlæge og Ko er Danmarks største kæde af kvægfagdyrlæger og havde behov for at udvikle den enkelte dyrlæges evne til at identificere og forretningsgøre potentialet hos deres kunder, samtidig med, at man ønskede at udvikle dyrlægens evne til tilpasse sin rådgivning den enkelte kundes situation og udviklingskapacitet.

2beGREAT udviklede i samarbejde med Videncenter for Landbrug en modulopbygget uddannelse, hvor fokus var på opbygningen af kompetencer inden for behovsafdækning – og herunder spørgeteknik – samt kommunikation af det forretningsmæssige udbytte af nye tiltag.

Herunder blev den enkelte dyrlæge uddannet i Situationsbestemt Rådgivning – et værktøj udviklet af 2beGREAT og Videncenter for Landbrug.

Interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive bedre?

Skriv til os her – eller ring på 4083 3381

 

Bedre salg – og meromsætning til kunden

Phonic Ear og Bernafon, der er en del af William Demant koncernen sammen med bl.a. Oticon, producerer og sælger høreapparater og hjælpeudstyr til offentlige og private høreklinikker.

2beGREAT udviklede en salgsuddannelse med et skarpt sigte på de konkrete udfordringer hos organisationen og i markedet og fik samtidig skabt et fælles sprog for salgsindsatsen i salgsorganisationen.

Resultaterne har dels været bedre salgstal hos Phonic Ear og Bernafon, men også hos flere af deres kunder.

Interesseret i at høre, hvordan 2beGREAT kan hjælpe både jer og jeres kunder til bedre resultater?

Skriv til os her – eller ring på 4083 3381

 

Traditionsrig transportvirksomhed – og ny vision

Thurah Transport, der er landets ældste transportvirksomhed med over 125 års erfaring, ønskede at revidere deres forretningsplan og brugte 2beGREAT til at facilitere en strategiproces for virksomhedens bestyrelse.

Resultatet er en ny mission og vision, der samler virksomhedens aktiviteter og som samtidig har skabt et solidt grundlag for virksomhedens fortsatte udvikling.

Interesseret i at høre mere om, hvordan 2beGREAT kan hjælpe jer med at skabe fremtidens forretningsgrundlag?

Skriv til os her – eller ring på 4083 3381

 

Fra Idé til Virksomhed – og meget mere…

2beGREAT har gennem de sidste par år bistået Ishøj Kommunes Erhvervskontor med forskellige konsulentydelser spændende fra iværksætterudvikling, udvikling af mentorprogrammer, visions- og missionsudvikling til bl.a. Ishøj Erhvervsforening samt strategisk sparring og konceptudarbejdelse ved dialogmøde med erhvervslivet i forbindelse med udarbejdelse af Ishøj Kommunes erhvervspolitik.

Interesseret i at høre mere om, hvordan 2beGREAT kan hjælpe jer til nye tanker og udvikling?

Skriv til os her – eller ring på 4083 3381

 

Brandkadet, messestand og Mary…

Boligselskabet Sjælland og Roskilde Brandvæsen har sammen skabt et fantastisk projekt omkring brandkadet-uddannelse af unge mennesker – et projekt, der er så godt, at det fortjener at blive fortalt om vidt og bredt.

2beGREAT stod for messetræningen af både brandkadetter og brandmænd i forbindelse med Boligselskabet Sjællands stand på Almene Boligdage i Bellacentret. Du kan se billeder her fra deres stand (som fik besøg af HKH Kronprinsesse Mary.

Interesseret i at høre mere om, hvordan 2beGREAT kan hjælpe jer med at få jeres budskab ud over kanten?

Skriv til os her – eller ring på 4083 3381